Parerea clientilor

Sarkis Espresso
[+] Adauga o parere!

Astazi am primit coletul.... sunt foarte impresionat de aroma deosebita a cafelei. Va multumesc si cu siguranta voi reveni si cu alte comenzi.

Sorin M.

Pentru sortimentele de cafea oferite de Sarkis..., doar respect. Mare rugaminte: as vrea sa apara in oferta de produse la Coniac ARARAT sortimentul Ararat Dvin 30 Year Old.

Sebastian

Dupa o lunga perioada in care am incercat mai multe tipuri de cafele ambalate in vid, am descoperit, in aceasta vara, cafeaua SARKIS, adevarata cafea. Nu exista termen de comparatie.A fost ca o revelatie a ceea ce inseamna o cafea de cea mai inalta calitate.Va multumesc dumneavoastra care, in aceasta lume din ce in ce mai globalizata, reusiti sa mentineti o traditie centenara.

Visanescu Romeo

Placerea de a consuma cafea am capatat-o atunci cand am descoperit SarkisCafe.Inainte,eram mereu in cautarea calitatii,cheltuiam suficienti bani si nu eram multumit.Informandu-ma cam de pe toate forumurile cu specific,am gasit adevarata calitate a cafelei. Pentru mine ,aceasta cafea este deosebita,in primul rand datorita factorului uman,mai precis datorita domnului Mihai Honciuc. TOT RESPECTUL CUVENIT PENTRU DUMNEAVOASTRA . VA MULTUMIM CA NE RESPECTATI.

Dragomir Manoel

Pentru mine, de când am descoperit Sarkis, NU MAI EXISTĂ ALTĂ CAFEA, decât cea de origine şi proaspăt prăjită. Restul sunt spălături de cicoare cu E-uri şi ceva boabe recondiţionate de robusta. SARKIS CREAZĂ DEPENDENŢĂ! A NU SE CONSUMA CU MODERAŢIE.

scorpiusu

Trecand prin piata Gemeni am intrat intr-un magazin in care se prajea cafea.Aroma degajata m-a facut sa cumpar de curiozitate 100gr Columbia ce tocmai se racea in masina de prajit. Nu credeam ca poate exista asa ceva. De atunci nu am mai putut lua cafea din alta parte Daniel

danezu

Aici am descoperit o cafea (chiar) foarte buna comparativ cu ce se gaseste in capitala noastra europeana -la un pret decent. Daca mai adaug ca o pot comanda "pentru acasa", fara costuri suplimentare, e tocmai ce-si doreste un om foarte ocupat cum suntem multi in zilele astea.

Paul Vlad

ESTE INTR-ADEVAR O CAFEA CARE SE SAVUREAZA.

Bianca Naumescu

Cafeaua de la Sarkis este, pentru mine, un dar neașteptat în zilele noastre. Este plăcerea redescoperită a gustului adevărat al cafelei, bucuria de a putea fi uneori martora a procesului de prăjire a boabelor fermecate și întotdeauna promisiunea unei șuete încântătoare cu oamenii care au grijă ca această tradiție reînviată să nu dispară. Aici sunt așternute gândurile pe care cafeaua de la Sarkis mi le-a trezit: http://asacredeu.wordpress.com/2011/10/12/comori-intr-o-boaba-de-cafea/

Dana Martimo

Dorinta a fost indeplinita in cele din urma...am savurat o cafea Sarkis si asteptarea a meritat pe deplin...nota 10 plus...:)...ce cafea, ce aroma...

Constantin Hriban

Super cafea! Am baut cu Rentzo o cafea minunata! Felicitari!

Cosmin Giurgea

Frumos site...frumoasa prezentare a cafelei Sarkis...chiar mi-ati facut pofta de o cafea...Sarkis binenteles...:)

Constantin Hriban

De un an beau cafea Sarkis , nu are egal !

Rentzo

Eu sunt un fan al cafelei de calitate si din intamplare am descoperit acest site unde am facut comanda online , am avut o surpriza foarte placuta , cafeaua este superba ,nu cred sa fi baut pe undeva asa ceva ,aroma , gustul ,buchetul pe care il are ma lasat fara cuvinte,pe langa aceasta livrarea a fost gratuita si in timp record ,a este vorba de Costa-Rica Tarrazu

Andrei Sorin

Savoarea unei cafele naturale, te aduce aproape de tot ceea ce conteaza cu adevarat si asta face SarkisCafe! Am descoperit ca imi pot incepe ziua intr-un mod placut si sanatos! Pentru cei ce apreciaza cafeaua naturala le recomand cu incredere!

Andrei Dorin

Am cumparat online de pe acest site si sunt foarte multumit de calitatea produselor in special a cafelei (care este naturala 100%)... Intradevar o cafea care nu se bea, ci se savureaza!! Recomand cu incredere!

Buga Alexandru Adrian